Service uit de oude doos

Geschreven door redactie op . Geplaatst in Blog, Onze kennis

Het kopieerapparaat was definitief ingestort. Nadat de sheetfeeder het had begeven, begon het oude beestje ratelende geluiden te maken. Gedurende de weken werden deze steeds erger, het leek wel of zijn astmatische bronchitis overging in een heuse longontsteking! En toen… niets meer… …

Uiteraard op een moment dat het niet uitkomt, nml. als je wilt kopiëren. Niet getreurd, contact gezocht met de man die het apparaat vorig jaar ook had nagekeken. En wat schetst mijn verbazing: “Ja hoor mevrouw, ik ben toch in Groningen, dan kom ik vanmiddag meteen even langs als u dat ook schikt, ik bel u als ik in de auto stap.” En natuurlijk schikte dat.

Keurig belde hij om te zeggen dat hij eraan kwam, of ik daar nu tijd voor had. Uiteraard had ik daar tijd voor.

Hij haalde het apparaat uit elkaar, sprak ertegen, zette er een nieuw gebruikt onderdeel in, oliede de onderdelen, poetste het weer schoon, maakte grapjes en ging na een half uurtje weer de deur uit. Mij achterlatend met een apparaat dat het weer deed, waarvan de sheetfeeder werkte en dat weer schoongemaakt was.

Met nog een goede tip over het loshalen van vastgelopen papieren.

Dat is nog eens service. Gewoon van mens tot mens tot machine. Zonder planningstool, zonder CRM-systeem, zonder wekenlang wachten. Gewoon, vanuit een klantvisie dat een klant snel geholpen moet worden. Met plezier!

Bert, bedankt!

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter