Carglass begrijpt hoe het werkt

Geschreven door redactie op . Geplaatst in Blog, Onze kennis

Carglass heeft CRM goed geborgd in haar organisatie. Of je nu een afspraak maakt via de website, of telefonisch, of in het contact met de servicemonteur, ze hebben allemaal de klant als centraal punt op het netvlies.

Ze hebben hun concept uitstekend georganiseerd. De klant bepaalt waar hij geholpen wil worden en wanneer. Alle medewerkers waar je contact mee hebt hebben inzicht in mijn gegevens en situatie. De nazorg is ook goed georganiseerd. De monteur neemt je mee in hetgeen hij gedaan heeft en vraag of alles naar wens is uitgevoerd. En als afrondend contact een vragenlijst waarin Carglass haar dienstverlening toetst.

Carglass heeft terecht meegedongen naar de CRM Award en persoonlijk vind ik dat ze zeker een prijs verdienen.

Ik heb nog wel een tip voor Carglass om de dienstverlening nog beter te maken, en dat is het versturen van een sms waarin het verwachte moment van aankomst van de monteur wordt aangegeven.

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter