Eerste implementatie Learning Guide een succes

Geschreven door redactie op . Geplaatst in Nieuws, Onze kennis

Groningen. Sinds vandaag is het eerste CRM-project waarbij de gebruikersopleiding en ondersteuning via Learning Guide is gerealiseerd een feit. Bij één van de Hogescholen in Noord Nederland is de Learning Guide ingericht om zowel de instroomprocessen van aspirant-studenten als ook het gebruik van de geimplementeerde CRM-applicatie (Microsoft CRM) te ondersteunen.

Learning Guide in combinatie met een CRM-implementatie blijkt een winnende combinatie. Proceskennis, organisatieveranderingen en pakketkennis worden op een wiki-achtige wijze gecombineerd. “Vanuit het proces zo doorklikken naar de applicatie, dat is bijzonder effectief” aldus Marielle Dellemijn, projectleider vanuit CRM excellence.

Voor meer informatie over CRM bij Hogescholen en andere onderwijsinstellingen kunt u contact opnemen met Marielle Dellemijn (m.dellemijn@crmexcellence.nl).

Voor meer informatie over het gebruik van Learning Guide, zie www.learningguide.nl

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter