Bijna vakantie!

Geschreven door redactie op . Geplaatst in Blog, Onze kennis

Vakantie is altijd een heerlijk iets om naar uit te kijken. En niet alleen om lekker uit te rusten, nieuwe dingen te zien, levenswijsheid op te doen en gezellig met het gezinnetje op stap te zijn. Maar ook om al die losse eindjes die in mijn hoofd zitten, op een rijtje te krijgen.

Ik weet niet of dat een bekend fenomeen is, maar ik heb gedurende de dag zoveel ideeën die ergens in een hokje in mijn grijze massa worden opgeslagen, dat mijn hoofd soms wel heel erg vol lijkt. En als ik dan vakantie heb, dan kan ik al die hokjes ordenen en vaststellen of ik na de vakantie er iets mee wil doen.

Voor de ontwikkelingen op het CRM excellence vlak heb ik de volgende hoofdonderdelen waar ik over na ga denken:

 

  • In hoeverre moeten we onze dienstverlening aanpassen, gebaseerd op de snelle ontwikkeling van Social CRM?
  • Hoe kunnen we de kennis en ervaring die we hebben, nog beter delen? Het antwoord daarop zit al in mijn hoofd, nu nog uitwerken (www.crmdirectory.nl)
  • Hoe scherpen we ons interne proces rondom het produceren van content nog verder aan?

De praktijk leert dat op het moment dat er wat ruimte in het hoofd komt  vaak wel de beste  ideeën ontstaan. Voor klanten, voor CRM excellence, voor de balans in mijn leven. Met name wil ik aan die balans wat meer aandacht besteden. Soms heb ik het idee dat de tijd gewoon door mijn vingers vliegt. En zeker als je geconfronteerd wordt met kennissen en dierbaren waar de gezondheid in het gedrang komt, wordt die balans voor jezelf steeds belangrijker.

Als ik dan op vakantie ga, spelen alle klanten waar we de afgelopen periode zo hard voor hebben gewerkt, even door mijn hoofd, en ben ik altijd heel blij dat ze zoveel vertrouwen in ons hebben getoond. Dus: Trespa, Hanzehogeschool, Abvakabo, Kamers van Koophandel, TVM, MAB Development, Trade Point, VWPFS, PSV, MAN Trucks &Bus, PPG Coatings en alle anderen die ik misschien vergeten ben: ontzettend bedankt!

Als u mij nog wat denkwerk wilt meegeven over uw commerciële organisatie, uw CRM strategie of uw Social Media integratie, dan hoor ik dat graag. En na mijn vakantie ben ik weer helemaal vol energie. Maar nu eerst… Sardegna, here we come!

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter