CRM excellence draagt een steentje bij

Geschreven door Douwe Deinum op . Geplaatst in Blog, Onze kennis

Mijn zoon (15) kwam laatst thuis met het idee om bij te dragen aan een betere wereld. In de zomer van 2012 wil hij meehelpen aan een project in Zambia, om daar ter plekke een school te bouwen.

Ik was ten eerste blij verrast door zoveel betrokkenheid en ten tweede enorm trots dat hij zelf met dit initiatief kwam. De jeugd kijkt dus toch echt om zich heen en ziet wat er aan de hand is in de wereld, ondanks de luxe die we hier in Nederland hebben.

Millenium doelen
Het project waaraan hij deelneemt wordt verzorgd door World Servants Zuidlaren. World Servants werkt aan een aantal millenium doelen:
Milleniumdoelen_worldservants

Bouwen aan onderwijs en bewustwording
Het project waaraan mijn zoon deelneemt heeft twee doelen. Het eerste doel is de bouw van een school met 3 klaslokalen en een lerarenwoning in het dorpje Champanji in Zambia. Daarnaast is het doel om een groep van ca. 30 jongeren uit Zuidlaren en omstreken bewust te maken van de wereld waarin zij leven. Met het project bouwen ze mee aan het 2e en 3e millennium doel. Op dit moment gaan er van de 250 kinderen die in en om Champanji leven maar 112 af en toe naar school. Het merendeel daarvan zijn jongens. Het uiteindelijke doel is om te komen tot een school met 6 leraren waar 400 jongens en meisjes uit Champanji en omstreken onderwijs volgen.

Toegevoegde waarde is het sleutelwoord
Dit project heeft uiteraard sponsoren nodig. Als CRM excellence dragen we ons steentje bij. Voor ons zijn bepaalde zaken normaal, en het zou geweldig zijn als dat ook in de rest van de wereld zo wordt. Projecten als deze, waar een concreet resultaat is te zien, projecten met een duurzaam karakter spreken mij aan. Dit zijn ook de uitgangspunten voor onze CRM projecten. Toegevoegde waarde is het sleutelwoord. Daarom dragen we graag een steentje bij aan dit project van World Servants.

Meer informatie of wilt u ook bijdragen? Kijk op www.worldservantszuidlaren.nl

Trackback van jouw site.

Douwe Deinum

Douwe Deinum

Klantgericht ondernemen (CRM) draagt bij aan een tevreden en gelukkige klantenkring en medewerkers. Ik help bedrijven met het organiseren en toepassen van klantgericht ondernemen, zodat je waardevolle relaties opbouwt en ontwikkelt. Waardevol voor je relaties en daardoor ook voor jezelf, als persoon en je omgeving. Klantgericht ondernemen is een strategische keuze voor jou benadering van de markt en je klanten. Vanuit urgentie en visie ontwikkel je beleid om klantgericht ondernemen in jou organisatie te realiseren. Ondernemerschap en creativiteit helpen je hierin door te ontwikkelen. Via specifiek gedefinieerde projecten en plannen wordt het resultaat van klantgericht ondernemen steeds beter. Vanuit mijn ervaringen en optimisme help ik klantgericht ondernemerschap te ontwikkelen.

Laat een reactie achter