Selectief in met wie je omgaat…

Geschreven door Marielle Dellemijn op . Geplaatst in Blog, Onze kennis

We willen allemaal graag dat onze kinderen de juiste vrienden kiezen. Voor onszelf vinden we het belangrijk met wie we omgaan en met wie we gezien (willen) worden. En toch merken we dat daar minder strikt mee om wordt gegaan als het het partnerbeleid van organisaties betreft.

Eigenlijk vreemd, want het partnerbeleid is ook onderdeel van de bedrijfsvoering en daarmee van de CRM strategie. Immers, als je met partners werkt in het verlengde van je eigen organisatie, dan zou het zo moeten zijn dat deze partners goed bij je passen. Al was het maar om de gezamenlijke klanten niet in verwarring te brengen.

Trots op onze partners
Als CRM excellence hebben we ervoor gekozen om volledig voor onze partners te gaan. Vanuit een wederzijdse open attitude met het klantbelang als gezamenlijke drijfveer. Logisch natuurlijk dat we niet heel veel partners kunnen hebben. Selectief dus. We zijn dan ook enorm blij en trots dat een van onze partners (CRM2Care) op de uitreiking van de ‘Best International Partner of the Year Award’ is uitgeroepen tot de beste Sage partner (met als leuk detail dat een van onze gezamenlijke projecten daar een goede bijdrage aan heeft geleverd). Echt super. Dit bevestigt voor ons maar weer dat de keuze van de juiste partners veel toegevoegde waarde heeft voor onze klanten.

CRM2Care-award-2011

Bij deze feliciteren we Bart Sturkenboom (in het midden) van CRM2Care van harte met zijn Award. We kijken uit naar wat 2012 in de gezamenlijke projecten gaat bieden. En als u nog eens een betrouwbare partner zoekt op het gebied van CRM software, dan kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen om onze ervaringen te horen….

Trackback van jouw site.

Marielle Dellemijn

Marielle Dellemijn

Marielle Dellemijn is directeur van CRM excellence, specialist op het vakgebied 'CRM voor directies' en gericht op het vaststellen en implementeren van een toekomstgerichte CRM-strategie, waarbij inbedding in de organisatie een belangrijk speerpunt vormt.

Laat een reactie achter