CRM Excellence Award voor Platform Klantgericht Ondernemen

Geschreven door Marielle Dellemijn op . Geplaatst in Nieuws, Onze kennis

Bob Thompson, CEO van het CustomerThink onderzoek- en publicatie platform en community op het gebied van Klantgericht Ondernemen en CRM, was woensdag 6 juni opening keynote speaker op het congres Klantgericht Ondernemen 2022.

Van alle organisaties die hij tijdens zijn bezoeken over de hele wereld is tegengekomen ziet hij het Platform voor Klantgericht Ondernemen (ook bekend als CRM Association NL) als lichtend voorbeeld.

Hij overhandigde aan de scheidend directeur Wil Wurtz de “CRM Excellence Award” die Customer Think nu voor het eerst uitreikte aan een organisatie of persoon die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het stimuleren van klantgerichtheid bij bedrijven en organisaties.

Vol trots nam Wil Wurtz de prijs in ontvangst met de woorden: “We zijn als Platform gewend om personen en organisaties in het zonnetje te zetten die een lichtend voorbeeld zijn op het gebied van klantgericht ondernemen. Het is dan ook een verrassende en unieke ervaring om zelf als organisatie door een wereldwijd vermaard expert op deze wijze gewaardeerd te worden. Het is een extra stimulans voor de leden van het Platform voor Klantgericht Ondernemen de maatschappelijke missie om Nederland klantgerichter te maken, nadere invulling te geven”.

CRM excellence feliciteert Wil Wurtz van harte met het behaalde resultaat! Wij zijn verheugd dat Excellence op het gebied van CRM ook wereldwijd als een belangrijk onderdeel van een succesvolle bedrijfsvoering wordt gezien. En natuurlijk stellen we het erg op prijs dat onze bedrijfsnaam als lichtend voorbeeld wordt gebruikt 😉 .

Trackback van jouw site.

Marielle Dellemijn

Marielle Dellemijn

Marielle Dellemijn is directeur van CRM excellence, specialist op het vakgebied 'CRM voor directies' en gericht op het vaststellen en implementeren van een toekomstgerichte CRM-strategie, waarbij inbedding in de organisatie een belangrijk speerpunt vormt.

Laat een reactie achter