Een geslaagd project in Zambia

Geschreven door Douwe Deinum op . Geplaatst in Nieuws, Onze kennis

In december berichtte ik over het vrijwilligerswerk dat mijn zoon wilde gaan doen in Zambia. Het project, verzorgd door World Servants Zuidlaren, om in Zambia een school te bouwen, is inmiddels afgerond en mijn zoon is weer thuis.

Het project had twee doelen:
Het eerste doel was de bouw van een school met 3 klaslokalen en een lerarenwoning in het dorpje Boyole in Zambia. Daarnaast was het doel om een groep van ca. 30 jongeren uit Zuidlaren en omstreken bewust te maken van de wereld waarin zij leven. Met het project bouwden ze mee aan het 2e en 3e millennium doel. Op dit moment gaan er van de 250 kinderen die in en om Boyole leven maar 112 af en toe naar school. Het merendeel daarvan zijn jongens. Het uiteindelijke doel is om te komen tot een school met 6 leraren waar 400 jongens en meisjes uit Boyole en omstreken onderwijs volgen.

Het project werd onder andere gesponsord door CRM excellence. Wij zijn dan ook erg trots op het resultaat!

De ervaringen en belevenissen van de groep in Zambia zijn terug te zien op verschillende foto’s en video’s van het project, waaronder onderstaande video.

Meer informatie vindt u op: www.worldservantszuidlaren.nl of op Twitter @WSZuidlaren

Trackback van jouw site.

Douwe Deinum

Douwe Deinum

Klantgericht ondernemen (CRM) draagt bij aan een tevreden en gelukkige klantenkring en medewerkers. Ik help bedrijven met het organiseren en toepassen van klantgericht ondernemen, zodat je waardevolle relaties opbouwt en ontwikkelt. Waardevol voor je relaties en daardoor ook voor jezelf, als persoon en je omgeving. Klantgericht ondernemen is een strategische keuze voor jou benadering van de markt en je klanten. Vanuit urgentie en visie ontwikkel je beleid om klantgericht ondernemen in jou organisatie te realiseren. Ondernemerschap en creativiteit helpen je hierin door te ontwikkelen. Via specifiek gedefinieerde projecten en plannen wordt het resultaat van klantgericht ondernemen steeds beter. Vanuit mijn ervaringen en optimisme help ik klantgericht ondernemerschap te ontwikkelen.

Laat een reactie achter