Uitgever Customer Talk neemt marketingblog Bijgespijkerd over

Geschreven door Marielle Dellemijn op . Geplaatst in Nieuws, Onze kennis

Om haar lezers nog beter te voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing heeft Lumido Business Media, het bedrijf achter Customer Talk, marketingblog Bijgespijkerd overgenomen.

Voor Bijgespijkerd schrijft een bloggersteam met een praktische en concrete insteek over alle onderwerpen rondom het thema marketing. De naam en het team blijven bestaan, en worden verder uitgebreid onder leiding van de redactie van Customer Talk.

Bijgespijkerd werd als marketingblog in het leven geroepen door Sjef Kerkhofs. In de afgelopen vier jaar is de blog uitgegroeid naar een stabiele basis met een klein blogteam die regelmatig berichten post over marketing. Om de groei verder door te zetten zijn Bijgespijkerd en het onafhankelijke platform Customer Talk tot overeenstemming gekomen om de propositie verder uit te laten bouwen door de redactie van Customer Talk.

Trackback van jouw site.

Marielle Dellemijn

Marielle Dellemijn

Marielle Dellemijn is directeur van CRM excellence, specialist op het vakgebied 'CRM voor directies' en gericht op het vaststellen en implementeren van een toekomstgerichte CRM-strategie, waarbij inbedding in de organisatie een belangrijk speerpunt vormt.

Laat een reactie achter