Nieuwe voorzitter voor het Platform voor Klantgericht Ondernemen (PvKO)

Geschreven door Marielle Dellemijn op . Geplaatst in Nieuws, Onze kennis

Na zes jaar een actieve rol als bestuurslid te hebben vervuld, waarvan de laatste vier jaar als voorzitter, draagt Gerard Struijf het stokje van voorzitter van het Platform voor Klantgericht Ondernemen over aan René de Zoete.

Gerard Struijf heeft de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het Platform voor Klantgericht Ondernemen (PvKO) en de groei van het aantal leden.

René de Zoete is programmadirecteur bij Rabobank Nederland, winnaar van de CRM Award 2008 en sinds 2009 als lid van de Raad van Advies verbonden aan het PvKO. Vanuit deze rol adviseert hij het bestuur bij het maken van strategie en beleid om Nederland klantgerichter te maken en zal vanuit zijn nieuwe rol als voorzitter samen met het bestuur een belangrijke bijdrage leveren aan de maatschappelijke missie van het platform ‘het stimuleren van een klantgerichter Nederland ten behoeve van ons Bruto Nationaal Geluk (uitsluitend positieve klantervaringen) en ons Bruto Nationaal Product (succesvol ondernemende organisaties).

Gerard Struijf blijft zich inzetten om als kernlid een bijdrage te leveren aan ‘Ontwikkelen’, één van de vier kerndomeinen van het platform. Binnen dit domein wordt een bijdrage geleverd aan onderwijs en competenties van CRM professionals.

Bron: PvKO.nl

Trackback van jouw site.

Marielle Dellemijn

Marielle Dellemijn

Marielle Dellemijn is directeur van CRM excellence, specialist op het vakgebied 'CRM voor directies' en gericht op het vaststellen en implementeren van een toekomstgerichte CRM-strategie, waarbij inbedding in de organisatie een belangrijk speerpunt vormt.

Laat een reactie achter