Waarde toevoegen: Müller Fresh Foods Logistics geeft het goede voorbeeld

Geschreven door Marielle Dellemijn op . Geplaatst in Blog, Onze kennis

Müller Fresh Foods Logistics is logistiek dienstverlener voor warehousing en koel- en vriesdistributie van levensmiddelen. Dagelijks zet het bedrijf zich in om levensmiddelen onder geconditioneerde omstandigheden uit te leveren bij alle retailers, groothandels en foodservice-kanalen binnen het uitgebreide distributienetwerk in de Benelux.

Müller is een echt familiebedrijf, opgericht in 1938.

Daarmee bestaat het bedrijf in 2013 maar liefst 75 jaar. Een bijzondere mijlpaal. Eind april werd in het kader van het 75-jarig jubileum door Müller Fresh Food Logistics een truckrun, bestaande uit 75 trucks, georganiseerd. De truckrun was een voorproefje op de vele festiviteiten die nog dit jaar bij Müller op de kalender staan.

De plaatsen naast de 75 chauffeurs werden opgevuld door bijrijders met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Naast enkele particuliere aanmeldingen mochten cliënten van JP van den Bent Stichting (Goor), Zozijn (Holten), Sallcon (Deventer), Scouting BE St. Joris (Overijsel) als bijrijder fungeren.

Veel werknemers van Müller hadden hun vrije dag opgeofferd om een steentje bij te dragen voor een succesvolle Truckrun. Een mooi gebaar, waarmee Müller als familiebedrijf heeft laten zien waar ze voor staat.

Wij vinden deze actie een ontzettend mooi voorbeeld van hoe je als bedrijf waarde kunt toevoegen. Het resultaat van deze inspirerende dag is te zien in deze video:

Trackback van jouw site.

Marielle Dellemijn

Marielle Dellemijn

Marielle Dellemijn is directeur van CRM excellence, specialist op het vakgebied 'CRM voor directies' en gericht op het vaststellen en implementeren van een toekomstgerichte CRM-strategie, waarbij inbedding in de organisatie een belangrijk speerpunt vormt.

Laat een reactie achter