Opnames voor RTL Ondernemerszaken

Opnames voor RTL Ondernemerszaken

Geschreven door Marielle Dellemijn op . Geplaatst in Blog

Afgelopen maandag hebben we opnames gemaakt voor het televisieprogramma Ondernemerszaken van RTL. In het item willen we vooral naar voren laten komen dat het kiezen van een juiste CRM strategie belangrijk is, belangrijker nog dan de keuze voor een CRM systeem. Voor ons is dit de eerste keer dat we gebruik maken van televisie om onze kennis te delen en te laten zien welke waarde CRM excellence kan bieden aan bedrijven en ondernemers. De opnames waren een leuke ervaring en we zijn benieuwd naar de uitzending en de reacties.

Ook nieuwsgierig naar de uitzending? Kijk dan op zondag 1 december naar RTL 7. De uitzending begint om 9.00 uur. En bent u vervolgens benieuwd naar onze ervaring en de ontvangen reacties? Neem dan contact met ons op, we delen het graag.

Marielle Dellemijn

Marielle Dellemijn

Marielle Dellemijn is directeur van CRM excellence, specialist op het vakgebied 'CRM voor directies' en gericht op het vaststellen en implementeren van een toekomstgerichte CRM-strategie, waarbij inbedding in de organisatie een belangrijk speerpunt vormt.

Reacties (1)

 • Lilian

  |

  Hé, da’s mijn oude werkplek!
  Ziet er goed uit.

  Ik ga zondag kijken :o)

  Beantwoord

Laat een reactie achter