Verschillende tandwielen illustreren b2b leadgeneratie in 2015

Wat kunnen we leren van de B2B leadgeneratie in 2015?

Geschreven door redactie op . Geplaatst in Whitepapers en artikelen

Het jaar 2015 stond voor veel bedrijven in het teken van de accountability. Iedere geïnvesteerde euro in marktbewerking moest bij voorkeur verantwoord worden en investeringen uit het verleden zouden moeten gaan renderen. De roep om kwalitatieve leads in een speelveld waar (potentiële) klanten op hun interesses benaderd konden worden werd steeds duidelijker.

De vraag blijft echter hoe leads in het gefragmenteerde communicatielandschap het beste benaderd kunnen worden en omgezet in deals. Terugkijkend naar de ervaringen en resultaten in 2015 is het interessant in hoeverre in dat gefragmenteerde communicatielandschap succesvol met leadgeneratie omgegaan kan worden. En wat u hieruit kunt leren in het kader van nieuwe investeringen in uw CRM (strategie) en uw (social) marketing activiteiten.

Vanuit GO2socialmedia en CRM excellence gaan we in dit whitepaper in op de ervaringen rondom B2B leadgeneratie in 2015 en willen we u inspireren met 6 waardevolle tips en vraagstukken die u helpen uw leadgeneratie activiteiten in 2016 een boost te geven.

We hebben de leermomenten uit 2015 verdeeld in een aantal relevante onderwerpen inclusief 6 tips voor 2016, te weten:

Strategie?
Leadkanalen
Online versus offline
Content marketing, doelgroepen en klantprofielen
Social media
Marketing automation

Preview paper 2

Download het whitepaper

  • Hoe wij omgaan met uw privacy leest u in ons privacy statement