Verschillende commerciële verkooprapportages op papier met tablet

Infographic: 10 essentiële commerciële verkooprapportages

Geschreven door redactie op . Geplaatst in Blog, CRM strategie

Er zijn tientallen rapportages op het gebied van verkoop die voor uw organisatie van belang kunnen zijn. Maar om een organisatie of afdeling te sturen op basis van een groot aantal rapportages, is niet werkbaar. Daarom is het verstandig om vooraf keuzes te maken welke typen verkooprapportages gebruikt gaan worden. Het vreemde is dat er in de praktijk echter maar weinig organisaties zijn waar de aansturing op basis van verkooprapportages voldoende doordacht is. 

In deze infographic hebben we de 10 meest essentiële verkooprapportages op een rij gezet om uw commerciële organisatie bestuurbaar te maken.

INFOGRAPHIC: 10 essentiële commerciële verkooprapportages

preview