Overleg over CRM uitvoering

Selectietrajecten en aanbestedingen

Hoe weet ik welke CRM software het beste aansluit bij mijn wensen?
In het land der CRM software is veel te kiezen. In de afgelopen 25 jaar hebben wij bij CRM excellence met veel verschillende leveranciers om tafel gezeten om onze klanten te helpen de best passende software te vinden en te implementeren.

Omdat de software moet aansluiten op uw CRM-strategie is het selectietraject een belangrijk onderdeel van een succesvol CRM project. Is de software bijvoorbeeld in staat om mee te groeien met uw organisatie in de richting van uw zakelijke doelstellingen?

CRM excellence helpt u op verschillende manieren bij de softwareselectie, waaronder met:

  • Het opstellen van een programma van eisen en functionaliteiten
  • De afstemming van de software op uw processen
  • De beoordeling van integratiemogelijkheden met uw overige software
  • Het inzicht in de impact op het werk van uw medewerkers
  • De ondersteuning bij de aanbesteding

In onze advisering zijn wij volledig onafhankelijk. Wij beschouwen CRM dan ook niet als technologie. CRM is een strategie die wordt ondersteund door software, niet andersom.

Door onze ervaring weten we waar op gelet moeten worden bij de keuze van een leverancier, welke afspraken u kunt maken als het gaat om het nemen van verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld waar het gaat om doorlooptijden, flexibiliteit en service. Onze begeleiding waarborgt een soepel verloop van aanbesteding, configuratie en ingebruikname.