Douwe Deinum

CRM drive, plezier, inspiratie en doorzettingsvermogen!
“Dat is wat onze klanten van mij kunnen verwachten. Als rechtgeaarde Fries die nu al jaren in Drenthe woont, moet je wel een recht door zee persoonlijkheid hebben. Mijn relaties weten dat ze op mij kunnen bouwen, en dat komt in mijn projecten goed van pas. Dat betekent dus alle zeilen bij als het nodig is en ontspanning als het kan. Ik zal er alles aan doen om de juiste voortgang en richting te krijgen zodat we het juiste en gewenste resultaat bereiken.

Niets is zo veranderlijk als mensen en organisaties, en dat zie je vaak terug in CRM projecten. Het is dan ook essentieel om continu flexibel en creatief te blijven om een project tot een goed eind te brengen en ook daadwerkelijk tot een afronding te komen. Ook dat zijn kernwaarden die hoog bij mij in het vaandel staan.

Mijn collegae, die eigenlijk meer vrienden zijn, moeten vaak lachen om mijn uitspraken. Dat gevoel van vriendschap ontstaat vaak ook met mijn klanten in de projecten waarin we nauw samenwerken. Ik vind dat leuk, ik hecht veel waarde aan sociale contacten.”

Tweets Douwe

Onze presentaties

Onze publicaties