Buiten overleg tussen medewerkers

CRM projectmanagement

U heeft het besluit genomen om een CRM project binnen uw organisatie te laten uitvoeren en denkt na over wie van uw collegae als onderdeel van het projectteam een bijdrage kunnen leveren. Soms kunt u  de gewenste rollen zelf goed invullen. En soms niet. Bijvoorbeeld omdat u wel projectdeelnemers heeft, maar niet over een goede CRM projectleider of programmamanager beschikt. Of omdat u onvoldoende projectmedewerkers kunt inzetten omdat zij te druk zijn in de dagelijkse realiteit van uw organisatie. Of omdat u wel voldoende mensen beschikbaar heeft, maar niet met het gewenste kennisniveau. U wilt immers geen risico nemen dat uw CRM project onvoldoende uit de verf komt.

In dit soort situaties is het goed om te weten dat CRM excellence deze kennis en ervaring kan bieden en dat deze door u ingezet kan worden in uw eigen CRM project. Dat laatste is ook erg belangrijk, omdat de CRM kennis dan meteen vanaf de eerste fase binnen uw organisatie wordt opgebouwd.

Door onze jarenlange ervaring kunnen we op diverse projectonderdelen een wezenlijke bijdrage leveren, zoals:

  • CRM projectmanagement
  • CRM implementatie begeleider
  • CRM architect
  • CRM trainer
  • CRM beheer

De inzet van onze CRM professionals kan op meerdere manieren plaatsvinden en wordt gezamenlijk met u vastgesteld. Er zijn klanten die een opdracht in een fixed price opzet aan ons gunnen, zodat zij precies binnen hun budget kunnen blijven werken en het projectrisico bij ons ligt.

Er zijn klanten die ons inhuren op basis van nacalculatie. En er zijn klanten (en dat zijn de meeste) die afspraken met ons maken waarbij een combinatie van fixe price (waar mogelijk)  en nacalculatie ( waar noodzakelijk) aan de orde is. Zo  kunt u als klant onze inzet altijd maximaal op uw wensen afstemmen, waarbij de taakverdeling en de verantwoordelijkheden vooraf duidelijk is en kunt u optimaal gebruik maken van onze kennis en ervaring in CRM projecten. Lees voor inspiratie het artikel: ‘Tal van redenen waarom CRM bij u wel slaagt!’

Wilt u weten op welke wijze u het beste gebruik kunt maken van onze kennis en ervaring, terwijl u de regie over uw CRM project binnen uw organisatie houdt? Laat dan uw gegevens achter zodat wij contact met u op kunnen nemen.

 

Neem contact op