Overleg tussen twee medewerkers over concurrentie

Tevreden gebruikers van CRM

Het komt helaas geregeld voor dat medewerkers minder enthousiast zijn over het nieuwe CRM-systeem dan het management. Het komt zelfs voor dat mensen gewoon blijven werken met hun oude vertrouwde bestanden. En de resultaten blijven dan natuurlijk achter. Te laat? Nee. CRM excellence kan de acceptatie van CRM alsnog verhogen. En zorgen dat uw CRM-strategie landt. Ook als u uw project nog moet opstarten en het zekere voor het onzekere wilt nemen.

Acceptatie is voorwaarde
Een CRM-werkwijze kan er op papier nog zo mooi uitzien, zonder de acceptatie door eindgebruikers zal het nooit gaan werken. Vaak wordt een gebrek aan motivatie te laat opgemerkt, of genegeerd in de hoop dat mensen later vanzelf enthousiast worden. Vaak besteden projectplannen überhaupt te weinig aandacht aan het betrekken bij en enthousiasmeren van de gebruikers.

Heeft u uw CRM-project afgerond en merkt u dat de gebruikers niet enthousiast zijn? Of wilt u zeker weten dat uw mensen straks met de nieuwe CRM-software gaan werken? In beide gevallen is het zaak om te werken aan een betere gebruikersacceptatie. CRM excellence heeft hier ervaring mee. Na een grondige analyse kunnen we verschillende oplossingen aandragen en uitvoeren om de acceptatie alsnog te realiseren.

Tien tips voor gebruikersacceptatie
In het artikel ‘10 x zonde bij de gebruikersacceptatie van CRM‘ gaan we alvast in op tien manieren waarop u als organisatie kunt zorg dragen voor gebruikersacceptatie binnen uw organisatie.

Wilt u van gedachten wisselen over het verhogen van de tevredenheid van uw CRM gebruikers?

Wilt u weten op welke wijze u het beste gebruik kunt maken van onze kennis en ervaring, terwijl u de regie over uw CRM project binnen uw organisatie houdt? Of wilt u er zeker van zijn dat u goed bent voorbereid?

Neem dan contact met ons op via 050 309 69 95 of info@crmexcellence.nl of laat uw gegevens achter zodat een van onze specialisten contact met u kan opnemen om de mogelijkheden en voordelen binnen uw situatie door te spreken.

 

Neem contact op