CRM Excellence

Over ons

CRM hart

Al meer dan 25 jaar CRM en klantgerichtheid

Enthousiasme

Aanstekelijk enthousiasme over nieuwe ontwikkelingen

Betrouwbaar

Je kunt in het CRM project altijd op ons rekenen

Feest

Samenwerken leidt elke dag weer tot een feest

Voor directies

“The secret of success is to do the

common thing uncommonly well.”

– John D. Rockefeller Jr.

Het team bij CRM excellence

CRM excellence: een uiterst gedreven club mensen met een echt CRM hart. In de afgelopen >25 jaar hebben wij honderden klanten met uiteenlopende CRM uitdagingen succesvol geholpen. Iets voor u? Graag stellen we ons aan u voor:

Marielle Dellemijn

CEO, Marketing & Sales innovator & inspirator

Ik ben ondernemer in hart en ziel. Ik zoek steeds nieuwe manieren om succesvol te zijn en deel deze ook met onze klanten. De rol als CRM Coach en sparringpartner van de ondernemer bij onze klanten past bij mij. Ik verdiep me in de ander en in zijn/haar organisatie, om mijn ondernemerskwaliteiten zo goed mogelijk te kunnen inbrengen. De vriendschappen die op deze intensieve samenwerking worden gebaseerd, zijn van lange duur. Ik ben er trots op dat we als CRM excellence veel verwijzingen krijgen van onze klanten en dat klanten die een andere werkgever krijgen, ons daar ook weer inschakelen. Want dat is de beste bewijsvoering van geleverde toegevoegde waarde!

Douwe Deinum

CRM expert customer engagement & experience

Mijn jarenlange ervaring, nieuwsgierigheid en persoonlijkheid zorgen ervoor dat uw CRM project succesvol wordt. Valkuilen worden vermeden, nieuwe mogelijkheden worden onderzocht en in het project toegepast. En dat alles op een open en gestructureerde wijze. Ik geloof in een goede communicatie en onze klanten vinden mij de rust zelve en prettig om in een stressvol CRM project mee samen te werken. Uniek aan CRM excellence? De combinatie van meer dan 25 jaar CRM kennis vanuit de verschillende vakgebieden binnen onze organisatie. Daardoor kunnen we onze klanten echt op alle CRM fronten ontzorgen en passen we naadloos binnen uw organisatie!

René Nicolai

CRM Solution Architect

De techniek en architectuur van uw CRM omgeving zijn van groot belang voor de basis voor het latere CRM succes. Zeker in deze tijd van diversiteit van systemen, Customer Journeys en het gewenste centrale klantbeeld, moet er overzicht zijn in de CRM architectuur. Dat is mij op mijn lijf geschreven. Ik zie de verbanden, weet het centrale klantbeeld uit de onderdelen te realiseren en bewaak de continuïteit van de CRM omgeving. Het zal niet de eerste keer zijn dat versiebeleid van andere systemen een onverwacht effect op uw CRM omgeving hebben. Als technisch brein met meer dan 20 jaar CRM achtergrond, ben ik trots op wat ik voor onze klanten kan betekenen!

Erna Paas

CRM expert marketing & sales

Ik vind het leuk om in veel verschillende rollen in de projecten mijn kennis en ervaring in te brengen. Soms als projectleider, soms als meewerkend voorman/vrouw, soms als implementatie consultant en andere keren weer als CRM Coach bij een aanbesteding. Die verschillende soorten ervaring bieden veel toegevoegde waarde aan onze klanten. Ik schakel snel, zie de verbanden tussen wat er gebeurt en kan de vinger op de zere plek leggen om een CRM verandering door te voeren. Onze klanten vragen mij regelmatig om bij een volgende CRM stap weer deel te nemen aan hun project. Dat beschouw ik zeker als een persoonlijk compliment!

Kennismaken?

Maak een afspraak