CRM IMPLEMENTATIE

“Uw CRM Implementatie is meer dan alleen de inrichting van de software en dus heeft u meer nodig dan alleen iemand die aan de knoppen zit.”

CRM implementatie

De CRM implementatie heeft vele facetten die het succes ervan beïnvloeden. U wilt niet alleen dat de software leverancier uw processen goed inricht, dat de gebruikers tevreden zijn en dat u de juiste stuurinformatie krijgt. U wilt ook dat het project binnen de tijd en binnen het budget wordt gerealiseerd. De CRM specialisten van CRM excellence zorgen er op basis van onze jarenlange successen voor dat uw CRM implementatie inderdaad een feest wordt.

De implementatie en externe expertise

U wilt uw CRM implementatie zo goed mogelijk inbedden in uw dagelijkse operatie. Zonder dat uw medewerkers te veel focus op het project en te weinig op hun dagelijkse werkzaamheden hebben. Dan is het verstandig om uw interne CRM projectteam uit te breiden met de CRM expertise van CRM excellence.

Waar u extra kennis of capaciteit nodig heeft, wordt het aangevuld. Bijvoorbeeld als projectmanager, als implementatie consultant of als technisch adviseur. Niet iedereen heeft voldoende ervaring met succesvolle CRM implementaties, maar onze experts hebben dit in huis. Wij zetten onze CRM expertise graag in zodat u ook een succesvol CRM project realiseert!

Waarom CRM excellence

Alle CRM consultants van CRM excellence zijn al meer dan 25 jaar succesvol in de wereld van CRM. Daardoor heeft u het voordeel dat u door deze expertise in te zetten alle valkuilen die we in de afgelopen jaren hebben meegemaakt, kunt vermijden en tegelijkertijd alle succesfactoren in uw CRM implementatie kunt toepassen. Waarbij we de CRM trends uiteraard ook in uw CRM project meenemen.

Implementatie uitbesteden?

Ja, ik wil weten op welke wijze CRM excellence mijn CRM implementatie succesvol kan realiseren!

Neem contact op

Welke stappen zijn er in een implementatie?

bekijk hieronder de stappen voor een succesvolle implementatie

01. CRM projectmanagement

Om een succesvolle CRM implementatie te kunnen doen is een ervaren CRM projectmanager onontbeerlijk. Eentje die verstand heeft van CRM én van het management van projecten.

02. CRM Processen

Zonder inzicht in de CRM processen kan de CRM software niet succesvol worden geïmplementeerd. Het goed vertalen van deze processen naar de CRM inrichting is een belangrijke succesfactor.

03. CRM infrastructuur

Een passende IT infrastructuur bij uw CRM implementatie is een randvoorwaarde voor succes. CRM excellence helpt u in de wirwar van mogelijkheden, versies en integratie de juiste keuzes te maken.

04. CRM gebruikers adoptie

Het uiteindelijke succes van de implementatie kan worden afgemeten aan de mate van gebruikersadoptie. CRM excellence weet hoe u uw gebruikers vanaf het begin kunt meekrijgen.

Hebt u een vraag of wilt u graag meer weten?

Neem contact op