Uniserver

Als Nederlandse cloud distributeur biedt Uniserver moderne IT-organisaties de vrijheid en zekerheid om te focussen op hun eigen kracht: waarde creëren voor klanten en eindgebruikers. Onze oplossingen, kennis en ervaring aangevuld met jouw expertise, stelt ons in staat je digitale dienstverlening samen naar een hoger plan te tillen.

Kiezen voor Uniserver betekent ruim 20 jaar expertise in IT tot je beschikking. Van infrastructure-, workspace– en multicloud-diensten tot Sales & Marketing ondersteuning. Word je partner van Uniserver, dan staat een multidisciplinair klantsuccesteam voor je klaar, dat geen enkele uitdaging uit de weg gaat. De inspanning die jij levert, krijg je door het partnerprogramma dubbel en dwars terug. 

Opdracht

Optimalisatie werkprocessen binnen CRM systeem

Project focus

CRM implementatie, CRM coaching, CRM projectmanagement, Customer Journey, CRM architectuur, 360 graden klantbeeld

De vraag van Uniserver

De vraag van Uniserver was om te helpen met het optimaal benutten van het CRM systeem dat zij al in huis hadden. Zij gebruikten CRM tool Salesforce al, maar de inrichting sloot op dat moment onvoldoende aan bij de werkprocessen en de inrichting was te complex met onnodig veel handmatige acties als gevolg. Daarnaast was de informatie voorziening die dit opleverde onvoldoende aangesloten op overige systemen zoals het billingsysteem en de selfservice module voor klanten. Dit maakte het noodzakelijk om veel handmatige controles uit te voeren met daarbij een gerede foutkans. De beoogde aanpassingen zorgen er voor dat Uniserver voorbereid is op de toekomst waarin groei in partners centraal staat. 

Uniserver crm traject gebouw
crm folders in cloud

Onze aanpak

De inventarisatie van de noodzakelijke wijzigingen heeft CRM excellence uitgewerkt in een CRM Blauwdruk en enkele use cases. Op basis daarvan heeft CRM excellence 3 potentiële partners geselecteerd die de implementatie van de wijzigingen voor zijn rekening mocht nemen. Uit dit selectietraject is Growteq gekomen.  

Het resultaat

CRM excellence heeft in de rol van projectleider samen met het projectteam van Uniserver en meerdere consultant van Growteq de wijzigingen geïmplementeerd en uitgerold naar de organisatie.  

“Ik heb een geweldige klik gevoeld met het team van CRM Excellence. Dankzij hun kritische blik, betrokkenheid en doortastendheid is het project niet alleen binnen de deadline, maar ook binnen het budget afgerond. Een dergelijke samenwerking op inhoud én uitvoering ben ik nog maar zelden tegengekomen in mijn loopbaan”.

Astrid DekkerUniserver

Wilt u ook uw project uitbesteden?

Neem contact op