CRM DOCUMENTEN

“Ook als uw projectgroep zelf veel kennis en ervaring op het CRM vlak heeft, is het een gerust gevoel dat alle belangrijke documenten meegelezen worden door een CRM expert.”

CRM documenten die zich al bewezen hebben

CRM documenten zijn onlosmakelijk verbonden met een succesvol CRM project. De belangrijke zaken zoals een CRM Blauwdruk, een CRM selectiedocument en/of een CRM projectplan vormen immers de rode draad van een succesvolle CRM investering. Maar zelf bedenken wat er in deze documenten moet staan, op welke wijze de inhoud vormgegeven moet worden en in welke mate van detail, lijkt geen slimme actie. Het opnieuw uitvinden van het wiel is meestal geen verstandige aanpak.

Daarom gebruiken steeds meer organisaties de CRM documenten en templates van een CRM specialist zoals CRM excellence. Documenten, die hun waarde al jarenlang bewezen hebben en steeds opnieuw worden aangescherpt op basis van nieuwe inzichten en ervaringen. Zodat onze klanten niet zelf alle succesfactoren, valkuilen en projectaanpakken hoeven te bedenken om hun CRM project succesvol te krijgen.

Uw documenten reviewen

U wilt de zekerheid hebben dat zowel de opzet als ook de inhoud van de CRM documenten die u in uw CRM project gebruikt, ook kwalitatief goed zijn. Zodat u alle belangrijke aspecten voldoende belicht die het succes van uw CRM project of uw CRM selectie bepalen. Vanuit deze gedachte heeft u een CRM coach toegevoegd aan uw CRM projectteam. Eén van de aandachtsgebieden van een CRM Coach is het reviewen van de documenten die heeft opgesteld. Hierbij kunt de opzet van de documenten geheel zelf bedenken of u kunt gebruik maken van CRM templates die hun waarde in het verleden al hebben bewezen. Uw CRM coach leest op een kritische wijze met u mee.

Vraag hier het whitepaper over CRM coach aan

Voorbeelden van onderwerpen die met een CRM sparringpartner worden besproken zijn:

  • Templates gebruiken
  • Voorbeelden aanleveren
  • Hoofdpunten vaststellen
  • Teksten reviewen
  • Teksten schrijven
  • Tactische inzet vaststellen
  • Presentatie voorbespreken

Voordelen van reviewen

Het laten opstellen of reviewen van de CRM documenten die benodigd zijn om een succesvolle CRM selectie of een succesvol CRM project te realiseren, geeft een grote mate van zekerheid dat uw investering ook daadwerkelijk succesvol wordt. Want u maakt gebruik van meer dan 25 jaar ervaring in het vakgebied. En daarmee maakt u gebruik van alle succesfactoren die in deze periode naar voren zijn gekomen en vermijd u alle valkuilen. Dat begint bij de juiste beschrijvingen, keuzes en plannen. Hierbij is de CRM coach uw sparringpartner die uw documenten reviewt. Beter kan niet!

Bekijk meer thema's over CRM coaching:

CRM management sessie

De ambities, kansen én uitdagingen voor uw project worden vastgesteld.

Sparringspartner

Bij alle keuzes, beslissingen en belangrijke CRM projectmijlpalen staan wij voor u klaar als CRM expert.

CRM architectuur

Cloud software, integratie problematieken en versiebeleid zijn belangrijke vraagstukken voor uw CRM keuze.

Wilt u ook zeker weten dat uw CRM project gebaseerd wordt op de juiste CRM documenten?

Ja dat wil ik